Често задавани въпроси

Вие Имате Въпроси.
Ние Имаме Отговори.

Имате въпроси преди да купите? Ето отговорите на най-често задавани въпроси, които получаваме от клиенти точно като Вас.

bklyn-section-1
ЧЗВ

Бранд и Уеб Дизайн

Тук се крият отговорите на най-често задавани въпроси свързани с Бранд и Уеб Дизайн.

Защо Вашата цена е по-висока от тази на другите в този бранш?

Наистина вярваме, че качеството е ключът към успеха. Основно се фокусираме върху предоставянето на възможно най-висококачествени уебсайтове, които са направени да изглеждат като истински марки. Като влагаме всичките си знания и усилия, за да Ви осигурим най-доброто от най-доброто!

Персонализирате ли Вашите пакети?

Да, задължително. Разбираме, че нуждите на всеки бизнес са различни, така че ще се радваме да създадем пакет, който да Ви подхожда.

Ами ако услугата, от която се нуждая, не е посочена във Вашата ценова листа?

Това е добре, предлагаме набор от услуги и най-вероятно можем да се погрижим за Вашия проект. Моля, свържете се с нас за персонализирана оферта тук. Или директно ни изпратете имейл на info@thronit.com

На каква платформа ще бъде разработен уебсайтът?

Всички уебсайтове са създадени на WordPress.

Колко скоро ще можем да започнем?

На този етап работим с 1 или 2 клиента на месец, за да гарантираме, че всеки ще получи достатъчно специално внимание. Това време между уточняването на Вашия проект и започването е всъщност идеално за подготвителната работа, която трябва да свършим.

Как става плащането?

Стандартният метод за плащане е 50% депозит и 50% при завършване на проекта и преди да бъдат получени окончателните файлове.

Моят депозит подлежи ли на връщане?

Не. Всички депозити не подлежат на възстановяване, тъй като имаме първоначални разходи по започването на Вашия сайт и това е начинът да осигурим Вашето място на опашката. Отклоняваме други желания на клиенти заради Вашия запазен времеви интервал, така че ако се откажете от проекта, Вие оставяте празно място, което можеше да бъде дадено на друг клиент. 

Предлагате ли и брандиране?

Да. Занимаваме се и с брандиране, за да можем да Ви помогнем да представите визията си за Вашата марка и уебсайт. Можем да обсъдим Вашите нужди по време на нашата среща и да съставим примерен борд на марката.

Колко време ще отнеме процесът?

Проектът за създаване на уебсайт ще отнеме около 4-5 седмици. За брандиране + проект за уебсайт ще отнеме 5-7 седмици.

Зависи от проекта, но повечето проекти се резервират на месечна база – обикновено ще имаме един месец, за да завършим проекта. Ние ще създадем времева линия въз основа на Вашия краен срок и нашето време за проектиране, преди да започне проектът. 

Трябва ли съдържанието да е готово преди началото на проекта?

Да. Трябва да имате цялото съдържание готово за работа до договорената ни начална дата. Това може да включва (но не се ограничава до) текст на страниците, изображения, име на Вашия бизнес, брандиране и идентифицирана целевата аудитория.

Какво се случва, ако не съм доволен от моя дизайн след тези 2 ревизии за усъвършенстване?

Ако по някаква причина, все още не сте доволни след тези 2 ревизии, ние ще продължим процеса на уточняване при текущата ни почасова ставка. Преминаваме през задълбочен въпросник и процес на инструктаж в началото, за да сме сигурни, че вървим в една посока, така че 99% от времето в тези 2 срещи за уточняване е достатъчно!

Можете ли да добавите още страници към сайта ми по-късно?

Тук сме и за редакции на вече готовия Ви проект! Цената за добавянето на допълнителни нови страници към уебсайта зависи от количеството съдържание, което е необходимо за тази страница.

Можете ли да добавите магазин към моя уебсайт?

Да. Можем да добавим страница на магазин (Woo Commerce), за да можете да продавате продукти на уебсайта си. Ще дадем оферта в зависимост от броя на продуктите, функционалностите и интеграциите, от които се нуждаете.

Мога ли да се свържа с Вас, след като сайтът ми е готов?

ДА! Винаги ще бъдем на разположение за консултация, когато имате нужда от нас. 

ЧЗВ

Шаблони за Продажбена Фуния и Целева Страница

Тук се крият отговорите на най-често задавани въпроси свързани с шаблони за продажбена фуния и целева страница.

С кой конструктор на страници работят тези шаблони?

Шаблоните работят с плъгина Elementor и не са съвместими с друг плъгин за създаване на страници. Elementor е безплатен плъгин, който е лесен за използване.

Има и PRO версия, която предлага повече функции, но това е напълно НЕзадължително за използване на нашите шаблони.

Шаблоните адаптивни ли са за мобилни устройства?

Да, шаблоните са създадени така, че посетителите да могат лесно да навигират в целевите ви страници на всяко устройство по всяко време. Те ще изглеждат страхотно на всеки екран на таблет, телефон или настолен компютър.

Стоковите снимки в демо сайта включени ли са в покупката?

Да. Всички снимки от демонстрационния сайт са включени, така че можете да ги използвате и за вашия нов сайт.

Как да изтегля файловете след покупка?

След като плащането ви приключи, ще получите имейл за потвърждение на поръчката с връзка за незабавно изтегляне на вашите файлове. Кликнете върху връзката, за да изтеглите zip файла.

Ако смятате, че плащането ви е преминало и все още не сте получили връзка за изтегляне, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим да получите файловете, които сте закупили. През повечето време това е така, защото имейлът за изтегляне може да попадне в папката Спам или има печатна грешка в имейл адреса на купувача (така че не може да достигне до входящата ви кутия).

Мога ли да закупя и използвам шаблоните за уебсайтовете на моите клиенти?

Не, лицензът за покупката е само за един потребител. Купувачът трябва да бъде този потребител. Това означава, че вашите клиенти ще трябва сами да закупят шаблоните — за да получават продуктови актуализации и поддръжка за в бъдеще.

Мога ли да персонализирам шрифтовете, цветовете и снимките на шаблоните?

Да. Можете лесно да промените цветовете, шрифтовете (на други шрифтове на Google) и изображенията, за да съответстват на вашата марка, и да персонализирате оформлението чрез пренареждане, добавяне, премахване на секции с помощта на конструктора на страници с плъзгане и пускане Elementor.

Забележка:  Персонализираните шрифтове изискват Elementor Pro 

Лесни ли са за използване шаблоните за човек без опит?

Да. Нашите шаблони са създадени да бъдат лесни за използване и интуитивни. Не са необходими знания за кодиране или дизайнерски умения, което го прави идеален за начинаещ потребител на WordPress. Имаме инструкции, така че можете лесно да го настроите сами. След като качите шаблоните, просто използвайте конструктора на страници с плъзгане и пускане Elementor, за да го персонализирате.

И ако срещнете затруднение, ние сме тук, за да ви помогнем – не сте сами! Просто ни пишете и ние ще се свържем в рамките на 24 часа, за да ви помогнем!

Това еднократна такса ли е или годишно плащане?

Това е еднократна такса. След като закупите шаблон, той е ваш за цял живот! 

Какви методи на плащане приемате?

Приемаме плащане само чрез Stripe с дебитна или кредитна карта.

Мога ли да поискам възстановяване на сумата?

Тъй като продаваме нематериални дигитални продукти, до които получавате незабавен достъп, те не могат да бъдат върнати или заменени. По закон имаме право да не възстановим средствата след извършване на покупката.

Ако имате въпроси относно нашите шаблони, преди да направите покупка, не се колебайте да се свържите с нас. Нашите демонстрации също дават страхотна представа как може да изглежда темата за вас, така че можете да я видите, преди да купите.

ЧЗВ

Услуги за Инсталиране

Тук се крият отговорите на най-често задавани въпроси свързани с услуги за инсталиране.

Какво включва услугата за инсталиране?

Нашата услуга за инсталиране включва всичко, от което се нуждаете, за да стартирате вашия сайт:

– Инсталиране на шаблоните с примерното съдържание – точно като тези, показани на демонстрационния сайт – за да можете да видите как точно ще изглежда вашият нов сайт.

– Инсталиране и активиране на всички необходими плъгини, които да отговарят на дизайна и функционалността на демо сайта.

Какъв е процесът?

ПЪРВА СТЪПКА:
След като извършите плащането си чрез дебитна/кредитна карта, ще получите имейл, озаглавен „Услуга за инсталиране: Вашата следваща стъпка“ с формуляр, който ще попълните с информация за вашия сайт. (Ако не го видите до 15 минути, проверете папката си със спам!)

СТЪПКА ВТОРА:
След като формулярът бъде изпратен, ще прегледаме всичко и ще се свържем в рамките на 12 часа, за да потвърдим, че всичко е точно и готово. Ако нещо липсва, ще ви уведомим!

СТЪПКА ТРЕТА:
След като получим цялата ви информация, ние ще завършим вашата инсталация и настройка в рамките на един работен ден (с изключение на почивните дни). 

Вече имам активен уебсайт със съществуващо съдържание. Можете ли да ми инсталирате шаблоните там?

Да, възможно е. Ще добавим шаблоните без да докосваме съществуващото ви съдържание.

 

Колко време отнема инсталацията?

Възможно най-кратко! Инсталациите обикновено приключват в рамките на 24 часа от момента на плащането (стига цялата информация за вход, която ни предоставяте, да е точна!).

Моля, обърнете внимание, че инсталациите се извършват само от понеделник до петък, с изключение на официалните почивни дни. В този случай вашата инсталация ще бъде завършена на следващия работен ден.

Можете ли да настроите моят домейн и хостинг?
За съжаление не. Ще трябва да настроите името на вашия домейн и хостинг, преди да започнем с инсталацията ви. Бъдете спокойни! Постарахме се да ви улесним, като го направите сами с нашето ръководство стъпка по стъпка.
Можете ли да качите съдържанието ми вместо мен?
За съжаление не можем да качваме персонализирано съдържание. Бъдете спокойни! Имаме подробни ръководства стъпка по стъпка, така че можете лесно да добавяте и редактирате собственото си съдържание, ако е необходимо.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ

  ИМАТЕ ДРУГ ВЪПРОС? ПИШЕТЕ НИ!

  Ако все пак не успеете да откриете отговор на Вашия въпрос, не се колебайте да ни пишете. Нашите стандарти за качество се прилагат и по отношение на обслужването.

  Може да се свържете с нас във формата тук или директно ни изпратете имейл на info@thronit.com

  КОНТАКТИ

  Имейл: info@thronit.com

  Телефон: (+359) 884-717176

  Ние сме тук винаги, когато нашите клиенти имат нужда от нас. Моля, не забравяйте, че можете по всяко време да ни изпратите Вашето съобщение.

  Изпратете ни имейл и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.