By Colin Powell
НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА ВАШИЯ ПРОЕКТ

ПЛАНИРАЙТЕ УСПЕХА СИ

Благодарим Ви за интереса да работите с нас. Вероятно сте осъзнали необходимостта от професионална подкрепа по пътя Ви към успеха. Още в началото искаме да Ви уверим, че сте на правилното място и ще Ви накараме да се гордеете повече с Вашия бизнес!

За да можем да подготвим най-добрата и персонализирана оферта, трябва да научим повече за Вас и Вашия бизнес. Полагаме максимални усилия във всеки проект, върху който работим. А колкото повече знаем за Вашия проект, толкова по-добре можем да Ви помогнем да успеете. Ще се постараем да сбъднем Вашия мечтан проект!

*Пропуснете секциите, които не отговарят на нуждите Ви.

ПОПЪЛНЕТЕ ТУК

  Обща информация

  От какъв тип уебсайт имате нужда?

  Разкажете ми повече за Вашия бизнес

  Вашият уебсайт

  Първо, моля, уведомете ме, ако искате да промените дизайна на уебсайта си или ако започваме от нулата. Моля, имайте предвид, че в повечето случаи препроектирането за редизайн на уебсайт включва същото време и работа като създаването на уебсайт от нулата, така че редизайнът не означава непременно по-ниска цена. Питам това, за да имам по-добра оценка на съдържанието, което ще включим в уебсайта.

  Закупили ли сте домейн име?

  Закупили ли сте хостинг?

  Основни страници на уебсайта (Изберете страниците, които са приложими)

  Допълнителни страници (Изберете страниците, които са приложими)

  Какви функции са Ви необходими за Вашия уебсайт?

  Моля, изберете функционалностите на уебсайта, от които се нуждаете.

  За онлайн магазин

  Ще продавате ли продуктите си в международен план?

  Други подробности

  Какъв е Вашият бюджет за проекта на уебсайт? Така че мога да създам персонализирано предложение въз основа на Вашите нужди и бюджет.

  Имате ли вече готово цялото съдържание? Проектирам спрямо съдържанието, така че ще трябва да имам готово цялото съдържание поне 3 седмици преди датата или крайния срок за стартиране. Това ми помага да визуализирам оформлението на Вашия уебсайт, за да мога да започна да проектирам.

  Благодарим Ви, че отделихте време да отговорите на всички тези въпроси. Очакваме скоро да говорим с Вас! 🙂

  *След като натиснете върху Изпращане, Вие се съгласявате с всички условия на нашата Политика за поверителност.