НЕЗАБАВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Шаблони за продажбена фуния и целева страница за WordPress

Представете си свят, в който можете без огромно усилие да подобрите онлайн присъствието си и да превърнете повече посетители в клиенти. Напълно възможно е да изградите своя аудитория, да увеличите списъка си с имейли и да генерирате повече продажби на автопилот… с нашата подбрана колекция от шаблони за целева страница на Elementor!

Какво ще стане, ако можете да правите целеви страници лесно и без технически стрес?

Създаването на целеви страници може да бъде трудна задача. Техническият стрес, свързан със създаването на целеви страници, може да погълне от вашето ценно време и ресурси, като попречи на бизнеса ви да стартира бързо ефективни маркетингови кампании.

Представете си, че има решение, което елиминира техническия стрес от създаването на целеви страници. Може да увеличите максимално онлайн присъствието си, да привличате потенциални клиенти и да стимулирате безпроблемно реализациите. И всичко това без никакви специални умения.

ТОВА ЗВУЧИ СТРАХОТНО, НАЛИ?!

Шаблони за продажбена фуния

ИМАМЕ ДОБРИ НОВИНИ

Шаблони

за целева страница

Колко невероятно би било най-накрая да създадете зашеметяваща целева страница с висока степен на конвертиране само за няколко часа - вместо за няколко седмици? Възможно е. Просто се нуждаете от малко помощ от нашите шаблони!

Купете, конвертирайте и печелете

Thronit създаде за вас цяла колекция от шаблони за продажбена фуния и целева страница за WordPress, за да ви помогне да постигнете целите си, да спечелите повече клиенти, да продавате повече и по-бързо.

НАШАТА ПОДБРАНА КОЛЕКЦИЯ

Шаблони за ПРОДАЖБЕНА ФУНИЯ

КУПЕТЕ ОТ ШАБЛОНИТЕ ЗА ЦЕЛЕВА СТРАНИЦА ЗА WORDPRESS ПО-ДОЛУ.​

Увеличете реализациите си с магията на Thronit!

Защото добрият дизайн

Ви помага да продавате повече

Какво получавате с нашите шаблони за продажбена фуния и целева страница за WordPress:

branding (1)

Напълно адаптивни

Добавете цветове, шрифтове и лого, за да ги направите Ваши! Лесен за използване с Вашия WordPress сайт и конструктора на страници Elementor.

branding (1)

Поддръжка по имейл

Ако някога имате въпрос или нужда от помощ, просто ни изпратете имейл. Ние ще се свържем в рамките на 24 часа, за да Ви помогнем!

branding (1)

Стъпка по стъпка

Уроци стъпка по стъпка, за да можете сами бързо и уверено да настроите шаблона на целевата страница.

branding (1)

Доживотни актуализации

Доживотни актуализации на шаблони, изпратени до входящата Ви поща без допълнителни разходи, така че шаблонът на целевата Ви страница винаги е актуален с най-новите функции!

БОНУСИ

Насладете се на страхотни БОНУСИ, когато закупите шаблони на Thronit за продажбена фуния и целева страница за WordPress:

cosmetics-infobox-1.jpg
1.
БОНУС:

РАБОТНАТА КНИГА ЗА СЪДЪРЖАНИЕ НА ЦЕЛЕВАТА СТРАНИЦА

Тази работна книга описва всяко парче копие, което ще трябва да напишете за вашата страница за включване, страница за продажби, страница за tripwire и др.

cosmetics-infobox-2.jpg
2.
БОНУС:

10 ГОТОВИ ЗА ВАС ГРАФИЧНИ ШАБЛОНА ЗА ТЕХНИЧЕСКИ МАКЕТИ

Демонстрирайте цифровите си продукти на множество устройства, от мобилни до настолни компютри — лесно за персонализиране с Canva за минути!

cosmetics-infobox-3.jpg
3.
БОНУС:

РАБОТНА КНИГА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ФУНИЯ ЗА ПРОДАЖБИ

Прави частите от вашата фуния да застанат на мястото си, така че да знаете точно как абонатите ще се движат през вашата фуния.

Толкова дълго сте мислили да пуснете тази нова оферта. Не позволявайте да мине нито един ден, без това да се случи!

Продажбена фуния

Защо да изберете Thronit?

Независимо дали пускате продукт, рекламирате услуга или събирате потенциални клиенти, ние имаме шаблон за вас. 

ГОТОВ ЗА WORDPRESS

Изградете целева страница или фуния за продажби в WordPress, водещата световна система за управление на съдържанието и ефективен работен процес, вместо да плащате и изучавате изцяло нова платформа. Освен това използването на WordPress може да ви спести хиляди левове от софтуер за фунии!

НАПЪЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАН

Направете целевата си страница своя без усилие, като добавите цветове, шрифтове, изображения и лога на вашата марка, благодарение на удобните за потребителя опции за персонализиране. Нашите шаблони са проектирани така, че да можете лесно да ги персонализирате, за да подчертаете вашата оферта.

ВГРАДЕНА СТРАТЕГИЯ

Ще получите впечатляваща целева страница, фокусирана върху реализациите, изградена с ефективни онлайн бизнес стратегии, които насочват посетителите ви към действие и ще накарате вашата фуния за продажби да работи за вас!

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

Всички наши шаблони са оптимизирани за мобилни устройства, като гарантират, че вашето послание достига до вашата аудитория, независимо къде се намира тя. Това означава, че вашите целеви страници ще бъдат красиви и лесни за четене на всяко устройство от настолен компютър до таблет до мобилно устройство.

Вашето удовлетворение е 100% гарантирано.

 
ШАБЛОНИ ЗА ПРОДАЖБЕНА ФУНИЯ

Как работи

Лесно персонализирате допълнително съдържанието въз основа на идентичността на марката ви, уникалните предложения за продажба и специфичните характеристики на вашата фуния за продажби и целева страница.

1
Плащане

След като извършите плащането чрез дебитна/кредитна карта, ще получите имейл с Вашата разписка и връзка за изтегляне.

2
Инструкции

Отворете PDF файла. Първи стъпки за връзката с урока. Следвайте стъпка по стъпка, за да инсталирате и настроите вашите шаблони (или ни наемете да настроим вашия сайт!).

3
Преобразяване

Добавете Вашето съдържание и персонализирайте шрифтовете, цветовете и снимките, за да съответстват на Вашата марка. Сега сте готови да стартирате Вашата фуния за продажби!

Изисквания

Шаблоните са съвместими с всяка тема на WordPress. Единственото, което трябва да направите, е да инсталирате безплатния плъгин за създаване на страници Elementor и да добавите готовия шаблон.

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Ето какво казват нашите клиенти:

Как бизнеси като вашия са трансформирали онлайн присъствието си с помощта на нашите шаблони за продажбени фунии и целеви страници.

ЗА МЕН ЛИ Е?

Тези шаблони са идеални за Вас, ако:

Вие имате въпроси.
Ние имаме отговори.

Често задавани въпроси

Тук се крият отговорите на най-често срещаните въпроси.

Как ще получа книгата?

Електронната книга е в pdf формат. След закупуването на книгата, ще получите линк за изтеглянето й.

Как ми се доставя електронната книга?

Всички ресурси ще Ви бъдат достъпни веднага след като получим плащането. Вие ще получите линк с достъп до всички материали.

За колко време получавам достъп до материалите?

Получавате ДОЖИВОТЕН достъп всички ресурси.

Какви са възможностите за плащане?

Приемаме само плащания чрез дебитна/кредитна карта. Ако имате нужда от съдействие, пишете ни.

Предлагате ли възстановяване на средства, ако размисля?

Тъй като продаваме нематериални дигитални продукти, до които получавате незабавен достъп, те не могат да бъдат върнати или заменени. За съжаление не можем да възстановим средствата след извършване на покупката.

Ако имате въпроси относно нашата програма, преди да направите покупка, не се колебайте да ни попитате. Нашата подробна информация също дава страхотна представа какво ще получите и шанс да се запознаете с нея преди да купите.

Изпратете ни имейл

Ние сме тук винаги, когато нашите клиенти имат нужда от нас. Стандартите ни за качество се прилагат и по отношение на обслужването. Ако имате въпрос, можете по всяко време да ни изпратите Вашето съобщение във формата отдолу.

    Готови ли сте да увеличите приходите си?

    Изработени с прецизност и пригодени за успех, нашите шаблони са вашият пряк път към завладяващи и ориентирани към реализации. С вашата нова красиво проектирана и ефективна целева страница ще печелите клиенти с лекота и ще продавате повече.