ВАШИЯТ ПЪТ КЪМ УСПЕХА

Разгърнете потенциала на
онлайн бизнеса си

Искате ли красиво проектиран уебсайт, който привлича клиенти, повишава Вашето онлайн доверие и стимулира продажбите?

21026649_14310

Даниела Иванова

Отговорете си на въпроса

Продавате ли достатъчно?

Аз съм Даниела Иванова и мога да ви споделя моите наблюдения, че стартирането на нов бизнес върви със страха от това да останете незабелязани. В повечето случаи, за съжаление, този страх се превръща в реалност, с която се сблъскват милиони предприемачи по света. Въпреки усилията, които са вложили, за да направят всичко както трябва. Може би Вие сте един от тях и сте инвестирали време и пари, но не сте доволни от резултата и не можете да се съсредоточите върху същината на Вашата бизнес идея.

Уморихте ли се да губите потенциални клиенти, защото на бизнеса Ви липсва професионално онлайн присъствие? Или може би настоящият Ви уебсайт не функционира и не успява да генерира продажбите, които заслужавате.

Не се притеснявайте, разбираме болката Ви! Разбираме колко е важно да имате уебсайт, който не само изглежда добре, но и превръща посетителите в лоялни клиенти. Превръщаме мечтите Ви за уебсайт, който продава, в реалност! 

РАЗГЪРНЕТЕ ПОТЕНЦИАЛА СИ

Уебсайтът е лицето на Вашия бизнес онлайн.

Thronit е Вашият бизнес помощник, фокусиран в предоставянето на високоефективни инструменти за желания успех на предприемачите. За тези, които искат да подобрят и развият своя онлайн бизнес.

от 7.00 лв.

Запознайте се с основателя

Аз съм Даниела Иванова

Моята страст е да създавам красиви уебсайтове и марки, които привличат вниманието и пленяват сърцата на аудиторията.

Богатият ми опит в дигиталния маркетинг и продажбите ме поставя уникално в позицията да предложа изпипан подход към всеки нов проект.

Най-важното правило, към което се придържам, е всички продукти от колекцията, които предлагам, да са изпробвани първо от мен.

Аз съм тук за амбициозните хора, защото вярвам, че всеки може да изгради и заслужава да бъде притежател на бизнес, който обича. Затова работя по всеки проект със същата страст, сякаш това е мой собствен бранд. 

Нека заедно да извървим малките стъпки по големия път!

3 ПРИЧИНИ ДА РАБОТИТЕ С МЕН

Защо ще Ви хареса да работите с мен

„РАБОТА, ИЗВЪРШЕНА СЪС СТРАСТ, Е ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА.“

01.

Стилист, който Ви разбира

Работата с мен е като да имате личен стилист, който ще Ви накара да изглеждате добре. Вашата успешна онлайн визия е моя мисия!

02.

Участвате в процеса

Създаването на уебсайт е като писането на книга. Вие пишете своята история, а аз я оформям и поставям на белите страници.

03.

Опит в дизайна

Имам дългогодишен опит в създаването на уеб дизайн и разполагам с нужните знания за това как да направя една марка и нейния уебсайт успешни.

КАК ДА ИЗПЪКНЕТЕ ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ

Как мога да Ви помогна

Мога да помогна на предприемачите с професионални, креативни и ефективни дизайни, както и с изпробвани и доказани бизнес инструменти, за да стартират, подобрят или развият своя онлайн бизнес. 

Подхождат ли си стиловете ни?

Определено ДА, ако:

1. Разбирате, че усилието е съвместно, защото ние ще бъдем екип!

2. Склонни сте да се доверите на мнението и идеите на дизайнера.

3. Може да спазите всички срокове и да осигурите нужната комуникация.

4. Разбирате, че за добрия дизайн е нужно време. Не може да бъде прибързан.

МОЯТА ИСТОРИЯ, ДАНИЕЛА ИВАНОВА

От къде тръгна всичко?

Винаги съм била очарована от света на бизнеса. Като млада жена със страст към предприемачеството, поех на пътешествие, изпълнено с предизвикателства, триумфи и научени уроци. 

През 2016 година се запалих по изграждането на уебсайтове, маркетинга и продажбите. Бързо се изправих пред множество предизвикателства и се сблъсках с проблема, който имат много предприемачи по света, а именно да започнеш и да развиеш бизнес. 

  • Каква посока да поемеш.
  • Какво и как да направиш.

Тогава имах нужда от насоки и конкретни, вече изпробвани, стъпки за действие. Пътят ми не беше лесен, а липсата им ми костваше много безсънни нощи, лутане и губене на време.

Аз обаче не спрях дотук. С разрастването на бизнеса осъзнах, че много други предприемачи са изправени пред подобни предизвикателства като мен. Имах силно желание да им помогна. Това осъзнаване подхрани страстта ми да създавам набор от инструменти за бизнес развитие, съчетавайки своя опит от първа ръка с техническите ми умения, от които се нуждае всеки онлайн бизнес. 

МИСИЯ

Защо правя това?

Моята мисия с Thronit е да бъда подкрепящата фигура, която исках да имам, когато започвах. Искам да бъда някой, на когото другите могат да разчитат, с когото да говорят и да се учат от него, докато преследват целите си и се стремят да достигнат пълния си потенциал. Затова започнах да създавам тази колекция от инструменти за бизнес развитие. Имах нужда от всеки един продукт от колекцията. Всеки един от тях е изпробван и прилаган лично от мен. С Thronit се стремя да предоставя тази възможност на хора, които вече са решени да станат най-добрите.

Трансформацията, която предлагаме

Подготвяме Ви за дългосрочен успех.

1

Организация

Ще знаете какво трябва да правите и това Ви помага да сте по-ефективни в работата си.

2

Самочувствие

Развивате чувство за майсторство и опит, което води до повишаване на компетентността и самочувствието.

3

Увереност

Ще сте уверени, че вървите в правилната посока и правите нещата, както трябва.

4

Амбиция

След като постигате целите си в пъти по-лесно, желанието за развитие и поставяне на нови цели се увеличава.

blank-paper-sheet-notebook-with-copy-space-flower-sunlight-shadows-laptop-computer-white-background-aesthetic-luxury-minimalist-workspace-flat-lay-top-view
minimalist-home-office-workspace-with-laptop
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Какво ни отличава?

За нас успехът е, когато успеем да надминем Вашите очаквания.

1

Ефективен дизайн

Разбираме, че дизайнът трябва да е не само красив, но и ефективен.

2

Дългострочен успех

Нашата мисия е да Ви подготвим за дългосрочен успех.

3

Показваме Ви КАК

Няма да Ви кажем само КАКВО, а ще Ви покажем КАК да го направите.