Актуализирано на 1 януари 2023 г.

Запознайте се с нашата политика за имейл маркетинг. Ние се стремим да изпращаме подходящи имейли до всеки посетител, абонат и клиент, който активно се съгласява да ги получава.

Съгласно Регламент 679/2016 на ЕС имейл адресът се счита за “лични данни”. Поради тази причина, в настоящия документ, ще Ви предоставим информация относно обработката на личните данни при ползването на имейл маркетинг. Ние няма да Ви изпращаме нежелани рекламни съобщения. Ще предприемем всички разумни стъпки, за да гарантираме, че напълно защитаваме Вашите права и спазваме задълженията си съгласно регламента.

Какво представлява „Имейл маркетинг“

Имейл маркетингът представлява форма на директен маркетинг. Използва изпращането на имейл съобщения на списък с имейл адреси като начин за разпространение на търговски съобщения до дадена аудитория. Всеки изпратен имейл до потенциален клиент с рекламна цел може да бъде считан за част от дейностите, свързани с имейл маркетинг.

Какво е активно съгласие?

В съответствие с GDPR, Общия регламент за защита на данните на Европейския съюз, членовете на ЕС имат право активно да се съгласяват с имейлите, които получават.

Активното съгласие е изричното съгласие на потребителя чрез активно поведение като поставяне на отметка в квадратче или щракване върху бутон. Активното съгласие позволява на потребителите да са напълно информирани за това, с което се съгласяват. Често се практикува за използването на бисквитки от уебсайт.

Стремим се да спазваме тези правила, защото Ви позволяват като получател на имейл да получавате само имейлите, които искате, и нищо друго. Вижте нашата страница Политика за поверителност и Лични данни .

Отпишете се по всяко време

Имате право да се отпишете от всички имейл съобщения от Thronit, включително бюлетини, промоции, съобщения и други актуализации, по всяко време и без да посочвате причини.

Можете лесно да се отпишете от тези имейли, като щракнете върху съответната връзка в долната част на имейл съобщението. Можете също така да се свържете с нас, за да направите тази заявка.

Правото на отписване не се отнася до транзакционни имейли като разписки, записи на транзакции, информация за вход, изпратена при регистрация за нова услуга, или други законово изисквани съобщения.

Информация за контакт

Ако имате някакви въпроси, коментари и запитвания за нашата политика за имейл маркетинг и имейлите, които получавате или искате да получавате, не се колебайте да се свържете с нас.